Monex: Europa’s grootste en goedkoopste valuta broker!

Door Gerrit Bosboom op 11 mei 2017

Monex-Europe-150x150

Monex europe is Europa’s grootste valuta broker en de ultieme specialist in het faciliteren van leverbare valuta. Wereldwijd is Monex Group actief met kantoren in Europa, Azië, Noord & Zuid-Amerika waaronder het Nederlandse kantoor in Amsterdam Zuid.

Jaarlijks zet Monex ruim 160 miljard om in vreemde valuta. Dankzij dit volume is Monex in staat om te zorgen voor de meest concurrerende contracten en diensten. Monex europe heeft toegang tot een groep van valuta leveranciers waaronder prime brokers, market makers en banken wereldwijd. Omdat Monex niet de overhead kosten heeft van traditionele instellingen die valuta verhandelen kan monex scherpere prijzen bieden.

Naast het leveren van valuta adviseert monex cliënten op het gebied van valuta. Het analystenteam van Monex europe is door Bloomberg gerankt in de top 5 wereldwijd van beste valuta analisten. Deze adviezen worden graag met cliënten van Monex gedeeld om zo efficiënt en goedkoop mogelijk valuta’s te verhandelen.

Doet uw onderneming internationaal zaken (of heeft u vestigingen in het buitenland) en ontvangt en betaalt u met vreemde valuta?

Lees dan hier (incl. voorbeeld) waarom dit niet geheel zonder risico’s is en wat u daaraan kunt doen.