Nieuw TA-Rapport 18-7-2017: AEX- en AMX fondsen, Indices, Grondstoffen, Valuta en buitenlandse fondsen

Door Gerrit Bosboom op 17 juli 2017
TA-Rapport

Beleggers- of Broker rekening? Aandelen of met Hefboom (Turbo’s/Sprinters/CFD’s etc.) traden? Beleggen in de richting van de trend of anticiperen op een trend ommekeer?

 

Het maakt niet uit, onze gratis TA-Rapporten bieden voor iedereen die belegt houvast. Wilt u onze nieuwsbrief (updates/analyses) en deze TA Rapporten zonder enige kosten of verplichting ook ontvangen meld u dan hiervoor aan.

  • Lees het TA-Rapport 18-7-2017 met daarin op basis van de Trendscores de mogelijke “aankondiging” van een definitieve positieve draai in het sentiment.

Binnen de Trendscore strategie worden de besproken trades het beste uitgevoerd met een hefboom product zoals een turbo of cfd. Dat u hierbij altijd een stoploss (trailing stop) moet gebruiken spreekt voor zich. Deze producten en o.a. de trailing stop tool kunt u vinden op de bekroonde platforms van Lynx. Zie hieronder de speciale actie voor de Trendscore volgers om met dit platform kennis te maken.

Gratis handelen!

Trendscore volgers
handelen nu zonder commissiekosten.

Open uw rekening vóór 4 augustus 2017 en handel gratis in alle producten tot eind 30 september 2017 met een maximum van € 500.

Meld u nu hier aan!